Forside   Bio   Året-der-gik   Turné   Sange/komp   Musicals   Film   Albums   Live/opsaml/jubi   Singler   Øvrige   Band   Kontakt   Fotos   FB
RAPPORTPIGEN, 1974
Obel Film

Fabriksarbejdersken Vivi presses af sin kæreste til at lade sig fotografere som folde-ud-pige til mandebladet Ugens Rapport. En mand fra nabolaget begynder at belure hende og ringe hende op. Da hun tager ud til Vesterhavet for at få fred, følger han efter hende. I bussen har Vivi truffet den midaldrende Harriet, en desillusioneret mandehader, og de beslutter at give forfølgeren en lærestreg. Den får dog en mere alvorlig karakter, end Vivi er forberedt på.

Sebastian og Star Box Band stod bag musikken som var variende temaer over sangen 'Månedans', som findes på pladen 'Over havet under himlen'.
MÅSKE KU' VI, 1976
Kino Film

Kim er en femtenårig dreng, der bor alene sammen med sin mor. En dag bliver han og en jævnaldrende pige taget som gidsler under et bankrøveri. Under det følgende ophold på bankrøvernes skjulested udvikler der sig et slags venskab mellem Kim og røvernes leder. Alligevel benytter Kim og pigen sig af en chance for at flygte. De bor dernæst i et tomt sommerhus sammen med tre rødder, de træffer. De forelsker sig i hinanden og er slet ikke glade, da politiet finder dem.

Sebastian skrev sangene 'Imorgen kommer aldrig', 'Jeg ka' ik' gøre for'et', 'Ta' chancen - du er femten', 'Måske ku' vi', 'Flugt' og 'Det forsvinder'. Derudover instrumentalmusik.
DU ER IKKE ALENE, 1978
Herdel Filmproduktion APS

Filmen foregår på en efterskole for drenge. Den skildrer dels elevernes oprør mod den autoritære forstander, dels et kærlighedsforhold mellem en af drengene og forstanderens søn. Så opstår spørgsmålet: er drengene bare regulært venner, eller krydser de grænsen til så kontroversielt et begreb som kærlighed.

Sebastian skrev sangene 'Du er ikke alene', 'Forglem mig ej', 'Skovsangen' 'Triumftoget' og 'De unge tåber'. Derudover instrumentalmusik.
KRIGERNES BØRN, 1979
Panorama Film

Fem unge flygter fra et brutalt og utrygt krigersamfund. De kommer til en ø, der virker mere civiliseret, men erfarer, at der også her findes vold og undertrykkelse under den idylliske overflade.

Sebastian skrev instrumentalmusik til filmen, herunder 'Krigerkendingen' samt 'Krigerbørn tema'.
DE UANSTÆNDIGE, 1983
Obel Film

Lystspil, der foregår i 1939, hvor den attenårige Thomas har andet at tænke på end de store verdensbegivenheder. Han er fra et stift og småborgerligt hjem, men mødet med nabofamilien Thamms, der har tvillingerne Topsy og Mick på hans egen alder, vender op og ned på alt, han har lært. Det er et excentrisk kunstnerhjem, hvor han møder en frigjort indstilling til alle former for sex.

Sebastian skrev sangen 'Topsy'. Derudover instrumentalmusik, herunder 'Borgerskabets Tango'.
HODJA FRA PJORT, 1985
Metronome

Eventyrfilm om drengen Hodja, der får et flyvende tæppe af en klog gammel tæppehandler. En ond og magtbegærlig sultan vil imidlertid have fingre i tæppet. Sammen med pigen Smaragd må Hodja derfor igennem mange farefulde oplevelser, før alt kan ende godt.

Sebastian skrev titelsangen 'Hodja fra Pjort' samt filmens instrumentalmusik.
KLINKEVALS, 1999
Per Holst Film

Den smukke, lidenskabelige og viljestærke Juliane Jensen lever sit brogede liv omkring år 1900 på det farverige, men fattige Christianshavn. Juliane er ikke kun smuk, hun har også dét, der for de fleste mænd kan være meget forstyrrende, nemlig en foruroligende sensuel udstråling. Under en familietur på Bakken møder hun den noget yngre smed Otto. En lavine af katastrofer sætter i gang, men de efterlader noget, som Juliane aldrig før har tilladt sig at forholde sig til, nemlig sanselighed.

Sebastian skrev sangene 'Klinkevals' fremført af Susanne Elmark, 'Klinkevals tema', 'Frederik Fingernem" fremført af Birgitte Raaberg, 'Skovsøen' fremført af Sara Grabow & Karoline Munksnæs, 'Barcelona' fremført af Pernille Schrøder, Sara Grabow og Karoline Munksnæs samt "Simon spejler sig' fremført af Kasper Tranberg (trompet). Flere af sangene findes på det sjældne album 'Rariteter', som var en del af 'Sangskatten 3' (den sorte boks).
JULIANE, 2000
Per Holst Film

Den egenrådige Juliane kæmper sammen med ægtemanden Otto for kærligheden og familien på det strejkeramte Christianshavn. Parret har været gift i fem år og har fået to børn sammen. Mens de ældre børn udforsker den spirende seksualitet nede i baggården, slås kvinderne med seksuallivets trængsler oppe i dagligstuerne. Julianes familie strides om stort og småt, lige fra søstrenes uenighed om kvindelig emancipation til Ottos politiske engagement.

Sebastian skrev sangene 'Klinkevals' sunget af Susanne Elmark, 'Klinkevals-tema', 'Barcelona' sunget af Pernille Schrøder, 'Frederik fingernem-tema', 'Skovsøen-tema' og 'Simon spejler sig-tema' (Kasper Tranberg, trompet)