Sebastian og Lis Sørensen i søndagsmatiné 13. juli 1980
Sørøver Jenny
Om verdens Venlighed
Sangen Om Vlatava
Slip Mig Fri (Lis)
Sprechstailmeisteren
Gøgleren
Den Hvide Araber
Stille Før Storm
Se udsendelsen HER
Nattergalen 17. oktober 1982
Ouverture
I Kina ved du nok
Det bedste af alt
Som i eventyr
Højst mærkværdig fugl
Klokkeblomster
Nattergalens sang
Spadseretur
Onde trommer
Nattergalen på sin gren
Kunstfuglen
Sørgemarch
Dødens dans
Ingen løn, men en kejsers tårer
Nattergalens tema

Se udsendelsen HER
Gensyn med Sebastian i Lørdagskanalen ´86
DR Bonanza er en herlig opfindelse. Igen har redaktørerne været på jagt i DRs store arkiv. Denne gang gjalt det de populære Lørdagskanal-udsendelser med Gorm og Gregers. I udsendelsen fra 29. marts 1986 var det dog ikke d' herrer der stjal rampelyset. Det var derimod Sebastian, som fremførte to spritnye sange fra det kommende Skatteø-projekt. Alene med sin guitar sang han Fuld Af Nattens Stjerner og Ostesangen.
SE UDSENDELSEN HER
Genhør med Sebastian i Kronsj '96
DR Bonanza er en herlig opfindelse. Igen har redaktøren været på jagt i DRs store arkiv. Denne gang gælder det de populære radioudsendelser med titlen "Kronsj". 26. maj 1996 var det Sebastians tur til at sidde i stolen. En times direkte interview, hvor lytterne ringede ind og stillede spørgsmål.

I udsendelsen får vi et lille udsnit af Forstædernes Engel, som Sebastian sang til et musical-arrangement ved Bagsværd sø 25. maj 1996. Der er også anekdoter fortalt af Mick Schack, Steffen Dam, Lis Sørensen og Marianne Mortensen.
HØR UDSENDELSEN HER
Gensyn med Sebastian og Donovan
Sebastian optrådte sammen med Donovan (hans store inspirationskilde i 60'erne og start 70'erne) for første gang nogensinde i den lille landsby Stabekk uden for Oslo i 2007. Anledningen var den årlige festival "Et Årsverk".

Nu kan du se en lille reportage fra den historiske begivenhed.
Se indslaget HER
Sebastian Band væltede Orange Scene i '85
For 27 år siden triumferede Sebastian Band på Roskilde Festivals Orange Scene. Knap 100.000 mennesker rockede med til Ivan & Sam, Romeo, 80'ernes Boheme, Afrika - Børn Af Samme Jord, Sangen Om Langfart og mange flere. Nu kan du se hele koncerten på DR's bonanza-side.
Se koncerten HER
Sebastian og Lis Sørensen tog kegler i Sangen Om Langfart.
1972-interview med Sebastian
Så er det længe ventede historsiske interview her! Nemlig det interview med Sebastian, i kølvandet på udgivelsen af Den Store Flugt. Det er Danmarks Radio's Bonanza-redaktion der har digitaliseret udsendelsen "Rockens Danmarkshistorie". Efter 44 minutter kommer indslaget med Sebastian. Derudover høres Når Lyset Bryder Frem og Hvis Du Tror Du Er Noget. God fornøjelse....
Lyt med her
5. december 1985 gæstede Sebastian DR's ungdomsprogram, Kajplads 114. Sammen med Michael Falch og Lis Sørensen sang han sin Afrika-sang.

I det efterfølgende interview med Sebastian, Lis, Michael Falch og Nanna Lüders kom Sebastian blandt andet ind på en ny tendens i popmusikken. Sangene må nu gerne handle om mere end "dig , mig og vi to der sejled' i en træsko". Et ganske interessant gensyn med en 35-årig Sebastian.
Gensyn med Sebastian i Kajplads 114
Se udsendelsen HER
Lis, Sebastian og Michael Falch i Kajplads 114
Klokkeren sammendrag, 2002
Sebastians eget sammendrag fra succes-musicalen Klokkeren Fra Notre Dame. En smuk og ubarmhjertig kærlighedshistorie. Videoen ledsages af storslået musik fra forestillingen. Fuld af nerve og store følelser. Videomaterialet er fra urpremieren i Cirkusbygningen, 2002. Medvirkende er Mastodonternes kor og solister. Orkesteret er dirigeret af Nenia Zenana. Det er Sebastian selv der har stået for optagelse og efterfølgende redigering.
Se videoen HER
I 1987 lå gaderne øde når Hans Otto Bisgaard bød velkommen til lørdagsunderholdning i "Under Uret". Nu kan du gense Sebastian og Sissel til dobbelt-interview hos Bisgaard. Parret synger også Vårvise, assisteret af Niels Henning Ørsted Pedersen på bas.
Se Under Uret fra 15. maj 1987 HER
Under Uret, 15. maj 1987
Musik Event, 25. marts 1995
Sebastian var en af de fem dommere ved det danske melodi grand prix i 1995. Blandt de øvrige var Søs Fenger og Bent Fabricius-Bjerre. Sebastian gav iøvrigt topkarakter til Lars Muhls bidrag. Efter udsendelsen udtalte Sebastian, at han aldrig ville deltage som dommer ved et melodi grand prix igen.
Se udsendelsen HER
Herligt gensyn med Sebastian Band 1982 og 1983
7. maj 1982 kl. 20 indtog Sebastian og hans band Falconer Scenen i København. Det blev en uforglemmelig aften. TV-holdet var med bag scenen i minutterne inden og efter koncerten. DR Bonanza har nu digitaliseret koncerten. Herlige gensyn med: Presidenten, Vind- og vejrhaner, Sommerfuglen, Lilli M, Romeo, Stille Før Storm og Gøgleren.
25. september 1983 var TV igen på pletten i Falconer. Det gjaldt Sebastians afskedskoncert med sit band. Det 40 minutter lange uddrag byder blandt andet på: 80'ernes Boheme, Topsy, Sangen Om Langfart, Stille Før Storm, Fantasi, Rue Fontaine og De Grå Katte.
Se udsendelsen HER
Se udsendelsen HER
Sebastian og bandet gav den fuld skrue i Falconer, 1982 og 1983.
Maj 2013
Gensyn med Sebastian Band på Train (Århus) 9. oktober 2000
Sebastian Band gæstede Train i oktober 2000. Anledningen var en række koncerter som skulle vises i DRs "Trubadurerne".

Koncerten byder på en række velkendte Sebastian-hit som Når Lyset Bryder Frem, Sommerfuglen og Hvis Du Tror Du Er Noget.

Højdepunktet vil for mange fans være det vanvittigt sjældne potpouri over Den Sidste Vals, Den Store Senerade, Sangen Om Barndommen, Sangen Om Langfart, Hoppetossen og Klinkevals. Hvilken genialitet.

Hurra for Sebastian og DRs Bonanza for nu at have digitaliseret koncerten.
Nyd koncerten HER
Sebastian havde bl.a. Michael Friis, Klaus Menzer, Perry Stenbäk og Gustav Ljunggren med sig på scenen i Train.

forsiden    biografi    nyhedsarkiv    live    fanklub    debat/gæstebog    diskografi    kontakt    Fotos    TV/video   officiel facebook